Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

This page is trying to load scripts from unauthenticated sources - error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jen42

Jen42

  • Members
  • 316 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Local time:06:04 PM

Posted 31 December 2017 - 03:14 AM

I have created a blog on blogger. I was just on it fixing up dead gadgets and noticed I was getting this error.

 

It's a craft blog!  There is nothing unsafe in it

 

Can someone please help me fix it up?

 

http://craftcove.blogspot.com.au/

 

I hope it's alright to add the link. I didn't know how else to get help

 

Thankyou



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Martel

Martel

    Drfixup Human Internet Solutions


  • Members
  • 1,468 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina U.S.A.
  • Local time:03:04 AM

Posted 31 December 2017 - 03:35 AM

Sounds like Mixed Content errors
On your blogger dashboard click on help and search for https errors
That will walk you through the process.

#3 Jen42

Jen42
  • Topic Starter

  • Members
  • 316 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Local time:06:04 PM

Posted 31 December 2017 - 04:56 AM

I think you're right

But I'm a bit lost as to how to get rid of it all.

I'll remove some gadgets, see how that goes

#4 Jen42

Jen42
  • Topic Starter

  • Members
  • 316 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Local time:06:04 PM

Posted 31 December 2017 - 05:28 AM

OK, I think I did it.

But I have lots of net::ERR_INSECURE_RESPONSE




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users