Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox:The media could not be played


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 QQQQ

QQQQ

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 22 December 2017 - 11:57 AM

http://digg.com/2017/soccer-fan-escalator

Firefox version 57.02 64 bit

The above link is an example of a video that won't play if I click it, I get the media could not be played. If I right click the video and choose "open link in new private window" it plays fine. What gives, I have had this ever since the new version of Firefox came out, Firefox was never installed on my computer until the new version came out. Although I like the new Firefox this alone will cause me to uninstall it for good, any ideas guys? The only addon I have is Ublock Origin and disabling that does not fix it.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mikey11

mikey11

  • Members
  • 1,509 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Psychiatric Ward @ Beelitz-Heilstatten Hospital, Beelitz, Germany
  • Local time:11:48 AM

Posted 22 December 2017 - 12:35 PM

backup your bookmarks.....

 

uninstall firefox.....restart computer.....re-install firefox



#3 QQQQ

QQQQ
  • Topic Starter

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 22 December 2017 - 03:03 PM

Uninstalled, rebooted, reinstalled, same problem. I didn't think it would work as I recently installed Firefox to try it out, Firefox has never been installed until recently. Looks like I will be uninstalling it again permanently. Stopped using it last year due to things not working properly. Anything else to try before it goes bye bye?



#4 mikey11

mikey11

  • Members
  • 1,509 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Psychiatric Ward @ Beelitz-Heilstatten Hospital, Beelitz, Germany
  • Local time:11:48 AM

Posted 22 December 2017 - 03:15 PM

go here.......

 

https://get.adobe.com/flashplayer/

 

and install the latest flash player.....UN-check the McAfee two check boxes in the middle before you click install


Edited by mikey11, 22 December 2017 - 03:16 PM.


#5 QQQQ

QQQQ
  • Topic Starter

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 22 December 2017 - 03:23 PM

I tried that before, just tried again, still doesn't work. I have spent quite a bit of time on this so far, it should not be this difficult. Went here to test that Flash does work http://get.adobe.com/flashplayer/about/ and the animation loads fine.

EDIT. It still works if I right click then open in new private window.


Edited by QQQQ, 22 December 2017 - 03:24 PM.


#6 mikey11

mikey11

  • Members
  • 1,509 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Psychiatric Ward @ Beelitz-Heilstatten Hospital, Beelitz, Germany
  • Local time:11:48 AM

Posted 22 December 2017 - 03:29 PM

will the same video play normally if you try the webpage in google chrome or IE ?



#7 QQQQ

QQQQ
  • Topic Starter

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 22 December 2017 - 03:37 PM

Yes it works in Chrome and IE11 but does the same with Edge. I shaved my head so I wouldn't have any more hair to pull out!



#8 QQQQ

QQQQ
  • Topic Starter

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 23 December 2017 - 08:52 AM

I got it to play by clicking the twitter link before the page fully loaded and it plays fine in normal mode. I am guessing this video is embedded onto Digg's page and thats why it doesn't play? Surely has to be a way to fix that, any ideas?



#9 QQQQ

QQQQ
  • Topic Starter

  • Members
  • 387 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:48 AM

Posted 23 December 2017 - 09:28 AM

https://www.reddit.com/r/firefox/comments/7kg5hn/media_cannot_be_played_on_embedded_twitter_videos/

At least I am not alone.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users