Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

A Forum Index Page Not Updating


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 JudgeDee

JudgeDee

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:23 AM

Posted 01 December 2017 - 08:35 AM

A forum I go to (Linux mint forums) will not show updated posts on the index page until I either click on one of the categories, then click on the index page, or sign in.

I've tried it with my computer (Linux Mint) and my wife's (I Mac) on both Ethernet and WiFi (XFinity).

I've used Pale moon, Firefox (no extensions), Links 2 (text only browser), Slimjet (no extensions), and Safari (my wife's).

On an iPad with WiFi, the index page was up to date.

I've posted on the forums, but so far no conclusions.

It's not a big deal, but I would really like to understand why.

Thanks in advance.

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users