Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista + Firefox 52.5.0 ESR, font problems with some sites


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 devilus

devilus

  • Members
  • 344 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:53 PM

Posted 30 November 2017 - 02:40 AM

Suddenly after upgrading to the latest Firefox 52.5.0 ESR on my Vista, there are font problems with some websites like Amazon and Malwarebytes. The fonts are corrupt / blurry. Otherwise no problems with a lot of websites or OS itself.
 
I wonder why this happens on some pages. Anyone having similar font problems?

 

(Please don't tell me to update the graphic drivers. Other opinions/suggestions are welcome. :wink: )


Self-built PC, Lian-Li PC-A70B, GA-EX38-DS5, Intel Core 2 Duo 3GHz, Leadtek 9600GT, Kingston 4GB DDR2, Enermax Galaxy 850W

Selective boot (F12):

Vista Ultimate SP2 32bit, installed 2008, Samsung HD502HJ (500GB, SATA)

Windows 7 Ultimate SP1 64bit, installed 2016, Samsung 850 EVO (120GB, SSD)

Linux Mint 18.3 Cinnamon 64 bit, installed 2018, Intel 320 (120GB, SSD)


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 devilus

devilus
  • Topic Starter

  • Members
  • 344 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:53 PM

Posted 02 December 2017 - 03:50 AM

Just a note: Malwarebytes website uses the Helvetica Neue font. I read, some people using Firefox have also similar problems with this font in Firefox:

http://www.keyvan.net/2010/10/helvetica-on-firefox/

 

The posts are a little old. But the problem seems still existing.

 

 

 


Self-built PC, Lian-Li PC-A70B, GA-EX38-DS5, Intel Core 2 Duo 3GHz, Leadtek 9600GT, Kingston 4GB DDR2, Enermax Galaxy 850W

Selective boot (F12):

Vista Ultimate SP2 32bit, installed 2008, Samsung HD502HJ (500GB, SATA)

Windows 7 Ultimate SP1 64bit, installed 2016, Samsung 850 EVO (120GB, SSD)

Linux Mint 18.3 Cinnamon 64 bit, installed 2018, Intel 320 (120GB, SSD)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users