Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected or bad harddrive?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 xfreakazoidx

xfreakazoidx

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:23 PM

Posted 09 November 2017 - 08:59 PM

I'll keep it short. Been years and years since I ever had an infection. This hard drive is about a year old. As is this rig, built it. Well a few weeks ago my screen would scramble when I would open most things like Photoshop or a game. So I replaced my video card thinking that was it. Didn't fix it. Then I replaced my monitor yesterday. Seemed to have fixed it. 

Now I am having a even more weird issue. I can't explain this easily but pretend you have your browser open and have like 3 tabs open. One is your email, the other two youtube (watching youtube). Now pretend you closed your browser because you were going out for a bit. Now you come back home and open your browser and are surfing where ever. Now suddenly as your browsing, like every 10 minutes or so your screen changes to your old screen when you were browsing earlier in the day. Almost as if someone took a screenshot of your desktop at the time and its placed over your screen. 

Thats whats happening. It only lasts for like 5 seconds. Then it goes back to what I am doing now. During that five seconds none of the stuff I click works. Its not the end of the world but obviously this is a sign something is wrong. I did check for viruses with Malware Bytes, Windows Defender and Spybot. I did update my video drivers and some other things. Not sure what else to do. Is it a virus? Or something else?

Hopefully its not my HD because I don't want to reformat. I take good care of my PC, not sure why this is all happening. 



BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users