Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

cmd.com suddenly not working


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 54,293 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:30 AM

Posted 01 November 2017 - 02:12 PM

FWIW:  https://www.computerhope.com/cgi-bin/process.pl?p=cmd.com .

 

It's important that you describe the problem and what you are doing to make the problem occur.

 

Louis



BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#17 kawai54

kawai54
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:12:30 AM

Posted 01 November 2017 - 02:21 PM

Thanks, Louis, I described exactly that in my original posts.

 

John has been of great help so far.  :-)



#18 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 54,293 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:30 AM

Posted 01 November 2017 - 02:29 PM

John has helped all of us...many times :).  I would go with his guidance/suggestions.

 

Louis



#19 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 20,537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:30 AM

Posted 01 November 2017 - 07:30 PM

You may want to temporarily disable Kaspersky or uninstall and see how that affects your problem. Also create a new user account and use it. Did the Event Viewer ID give a clue as to the problem?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users