Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

MSN Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Beel

Beel

  • Members
  • 403 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:08:25 AM

Posted 17 October 2017 - 08:02 AM

Suddenly on my W7 laptop when type in MSN.au into my Google search I no longer get any pictures just light grey squares about the stories or articles I which to look at nor does the arrow appear to advance to a new item/story etc However on my MacBook Air I don't have this problem all is as it has always been. Any ideas would be appreciated...thank you.


Edited by Beel, 17 October 2017 - 08:21 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,870 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:25 PM

Posted 17 October 2017 - 08:36 AM

You mean...you are typing msn.com.au into the address bar on your system?

 

Louis


Edited by hamluis, 17 October 2017 - 08:38 AM.


#3 Beel

Beel
  • Topic Starter

  • Members
  • 403 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:08:25 AM

Posted 17 October 2017 - 08:48 AM

Hi Louis no the stories and news items etc were there to read but no photos just a light grey box where they should have been. And as soon as I posted this query guess what all was back to normal after 3 days with the problem? They must have known you were about to address the problem for me Louis????

Thank you for your interest in helping me & as always I really appreciate all the help I have been given here over the years.



#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,870 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:25 PM

Posted 17 October 2017 - 08:51 AM

Glad it's resolved, happy computing :).

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users