Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trying To Figure Out A Mobo Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 TheRedStar

TheRedStar

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:24 AM

Posted 20 September 2006 - 12:49 PM

alright guys here's the deal.

A couple days ago my comp was working fine. I wok up the next morning and the comp was in sleep mode which is normal. I moved the mouse and nothing. It happened before and usually when it happened i just rebooted the computer and everything was cool. This time though, nothing came up. I started looking at everything and noticed 3 things:

1) The hard drives spin and the CPU fan comes on which leaves me to believe that the PSU is fine.
2) Usually the Num Lock will come on the keyboard but with one keyboard it wouldn't and when I plugged in my spare keyboard all three of the lights are solid and I can't turn any of them off.
3) The lights on my CD-ROM and my SideWinder pad are blinking and i have no clue why. (for anyone with a SideWinder pad, when Windows boots it usually stays solid).

I'm thinking something on my mobo has gone. Can some1 back me up on this one??

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:11:24 PM

Posted 20 September 2006 - 02:17 PM

Try rebooting to safe mode.

If you can, choose last known good configuration.

Let us know.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users