Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Open Links


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 whatapalaver

whatapalaver

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:County Durham, United Kingdom
  • Local time:04:49 AM

Posted 19 September 2006 - 04:54 PM

Gentlemen,

After I have opened Bleeping Computer topics, I find that I cannot open the links in the replies. For example, I cannot open recommended security links. This is a very recent problem.

I remember that I absentmindedly deleted a bleeping computer cookie this morning. Cannot remember what it was. Could that be the cause?

I still have these cookies -

name@bleepingcomputer[1].txt
name@bleepingcomputer.us.intellitxt[1].txt


Best wishes. whatapalaver

Mod Edit: Moved topic to more appropriate forum. ~ Animal

Edited by Animal, 19 September 2006 - 07:05 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:04:49 AM

Posted 19 September 2006 - 07:37 PM

The cookies should not affect your ability to browse the forums.

What else did you change in your browser settings and what browser are you using?

#3 whatapalaver

whatapalaver
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:County Durham, United Kingdom
  • Local time:04:49 AM

Posted 20 September 2006 - 03:15 AM

Good morning Enthusiast,

I use Internet Explorer and Outlook Express.

I experience the same problem with some other sites. Certain 'minor' links will not open.

As far as Bleeping Computer is concerned, I can open the bold - 'topic can be opened here' - link, but when the topic is opened and I try to open recommended links, they are dead, whether or not I click 'em, or right click and use 'open'.

And I do not recollect 'fiddling' with anything.

Cheers. whatapalaver




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users