Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please help Me, have a nasty on my system but nothing seems to find it??


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 JohnnySH

JohnnySH

  • Members
  • 40 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:06:48 AM

Posted 28 September 2017 - 03:41 PM

Hello
 
 
My windows 7 64bit system computer is running sluggish and I know I have an infection 
 
Remote desktop to my server has stopped working suddely
 
Eveything is slow over my network and running really bad
 
Have tried malware bytes, adwcleaner and a few other utils from bleeping computers but can seem to get rid of this
 
Please could some one help me
 
Thank you

Edit: Moved topic from Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs to the more appropriate forum. Due to the lack of malware logs included with this topic. Also deleted a duplicate topic posted in the same forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users