Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

strange sound problem confused!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ummarr

ummarr

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 September 2017 - 11:37 AM

i was playing a video on my laptop running windows 10 suddenly sound became bad... after this i restarted my laptop and sound was working fine...
but after again i booted the sound was again coming bad from speakers as well as headphones... i unistalled old drivers and installed latest drivers but it didnt work... installed fresh windows 8.1, on first boot sound was working fine.. but after i again booted my laptop sound was bad...
Also the default system sounds works fine, like if i test any sound in playback devices the sound is fine
also if i increase volume to full from tray slider the sound work fine. But if i play a video or song the sound comes bad......
Confused if it was a software issue then changing os would solve this.... if it is hardware issue then why sound works fine in system sounds and sometimes in my videos or songs?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users