Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can not play pogo after being infected with Virusburst


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 zambie

zambie

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:05 PM

Posted 15 September 2006 - 08:39 PM

Hi,
Wasn't sure where else to post. Recently I had virus burst on my system but got rid of it thanks to you guys. But there has been another problem I haven't been able to play my pogo games at all. The window just stops at the Java loading screen and takes atleast 10 min to load into the game and once it does the game play is really really choppy. I have reinstalled I.E and Java from the website as mention in here but its still the same. Was wondering if you could help me with it. Thankyou for your time.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users