Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Usb Ports Don't Work


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sepu

Sepu

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:52 PM

Posted 16 September 2006 - 01:37 AM

Hi there people.

I've here a Fujitsu Siemens Scaleo T computer. It's a computer of a friend of mine that I had to format.
For what he told me, between the morning and the afternoon the USB ports stopped to work.
At the first time I though it was a problem with some virus....

Finally I formatted yesterday the PC, I installed XP prof and SP2 too, checked the USB drivers (they are the same as another computer that I've, where the USB works correctly), but the problem is still here!

When I try to insert for example an USB-Pen, I can't see anything on the screen.
I checked the BIOS and the USB ports are "Enabled", I checked into the computer and the 4 ports (2 already in the MOBO on the back and 2 on the front connected with a cable) are connected correctly.

PS: I installed all the drivers that I found on the fujitsu siemens website!

What's the problem for you?
Thanks
Chris

Edited by Sepu, 16 September 2006 - 01:39 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:03:52 PM

Posted 16 September 2006 - 08:23 AM

Is there a conflict in the drive designations for your drives and the USB drives? (2 devices with the same drive letter?)

Go to Start...Run...and type in "diskmgmt.msc" (without the quotes) and press Enter. Then check the drive letters for your devices to see if this is the problem. If it is, just change the drive letters and it should work.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users