Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Reviews not displaying for specific websites. All browsers


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ducksarewet

ducksarewet

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:23 PM

Posted 21 August 2017 - 10:10 AM

When browsing to two specific sites (http://www.canadiantire.ca/en.html and http://www.cabelas.ca/) product reviews are not being displayed. Ratings, comments, usernames, nothing. This is with all products. I have tried with FF, Chrome, and IE. I am on a work computer (shhhh). Could it be a network restriction? Any solutions?

 

Win 7 Enterprise SP1

 

EDIT: Tried it on another computer in my account with same results. Blocked then?


Edited by ducksarewet, 21 August 2017 - 11:37 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users