Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 FORTHELUVOFGODHELPME

FORTHELUVOFGODHELPME

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:22 PM

Posted 09 September 2006 - 07:41 PM

OK i have a problem with connecting to my internet. i am on a wireless network and all of a sudden my internet wont work.
A.i havent tinkered with my network.
B.the other computers are working perfectly.
C. when i try to System Restore it wont work.
-FOR THE LOVE OF GOD HELP ME!!!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 moomoo

moomoo

  • Members
  • 267 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:22 PM

Posted 09 September 2006 - 07:42 PM

Try resetting your router
Good luck
Nick

#3 FORTHELUVOFGODHELPME

FORTHELUVOFGODHELPME
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:22 PM

Posted 09 September 2006 - 07:43 PM

Try resetting your router
Good luck
Nick

tried and nothing happened :-(

#4 zemoman

zemoman

  • Members
  • 150 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:United States, Everett, MA
  • Local time:05:22 PM

Posted 09 September 2006 - 11:35 PM

If I were you I would go to start, control panel, Internet and network options, Internet options, right-click on your Internet connection, and click repair.

That's what I think hope it works for you.

Good luck
ROOTKITS BAD!

#5 Gyro

Gyro

  • Members
  • 289 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:22 PM

Posted 11 September 2006 - 11:29 PM

Do you have zone alarm or any other type of firewall going? If not, have you tried resetting the cable modem itself along with the network (i usually do both at the same time) Anyhow, are you on a laptop? What kind of security does your wireless network have?

#6 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:04:22 PM

Posted 21 September 2006 - 10:25 AM

Are you still having problems?
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users