Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

MALWARE "Bi3.exe" and "gplyra.exe"


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Ilya1505

Ilya1505

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:20 PM

Posted 04 June 2017 - 08:40 AM

Hey guys, I've been getting rid of viruses my dad got onto his computer when he downloaded unwanted crap, I was able to delete most of it using AVG scanning etc however these two are persistent, from what I've read and noticed Bi3 has changed the browser settings and makes up pop ups appear etc. I read that gplyra is a miner but the CPU is sitting on 0% which is kind of confusing me. Anyway guys any help would be appreciated this thing is doing my head in and I'm not too experienced with viruses. Thank you very much guys in advance .


Edited by hamluis, 04 June 2017 - 08:43 AM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Ilya1505

Ilya1505
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:20 PM

Posted 04 June 2017 - 08:56 AM

Currently trying to do the stuff in this article hope it works. https://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-cpm.exe-miner#self-help

If you guys have any useful links, I'd love to see them . Thank you

#3 Ilya1505

Ilya1505
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:20 PM

Posted 04 June 2017 - 01:53 PM

Anyone with similar issues just use the link I posted above. I did all those steps and it solved my issue. Good luck




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users