Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Image Showing "ipb Image" ?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Yourhighness

Yourhighness

    The BSG Malware Fighter


  • Malware Response Team
  • 7,943 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamburg
  • Local time:11:38 PM

Posted 08 September 2006 - 12:59 PM

Hi all,

just came again across a rather weird thing. I have downloaded a smiley and wanted to upload it again to have it hosted at a pic site to post it here and it shows like this:

Posted Image

[img]http://www.pictureupload.de/pictures/080906195443_betzibaer.gif[/img]
but when I post it at my website it shows normally :thumbsup:

cheers,

Johannes

"How did I get infected?" - "Safe-hex" - Member of UNITE -
Posted Image


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:38 PM

Posted 08 September 2006 - 01:28 PM

Is this the image?
http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif

If so, then this part is missing from the code:
http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif
[IMG]http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif[/IMG]

MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Yourhighness

Yourhighness

    The BSG Malware Fighter

  • Topic Starter

  • Malware Response Team
  • 7,943 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamburg
  • Local time:11:38 PM

Posted 08 September 2006 - 01:32 PM

Is this the image?
http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif

If so, then this part is missing from the code:
http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif

[IMG]http://www.pictureupload.de/incpic.php?src=pictures/080906195443_betzibaer.gif[/IMG]


Lol ty tg,

as already said by S_D - you are unbeatable. What strikes me curious is that the above is what you get when you copy paste one of their options after uploading the image. Where did you get that missing bit from?

Thanks in advance.

rgds

Johannes

- edit - btw this is just a demo pic ;) nothing entirely important...

Edited by Yourhighness, 08 September 2006 - 01:38 PM.

"How did I get infected?" - "Safe-hex" - Member of UNITE -
Posted Image


#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:38 PM

Posted 08 September 2006 - 01:38 PM

I copied the code you supplied, minus the img tags, and pasted into the browser.
That took me to your page where your selection of codes are.
Copied one of the codes, and compared it to the one you posted.
They didn't match. :thumbsup:
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 Yourhighness

Yourhighness

    The BSG Malware Fighter

  • Topic Starter

  • Malware Response Team
  • 7,943 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hamburg
  • Local time:11:38 PM

Posted 08 September 2006 - 01:42 PM

mhhm weird o.O.
Thanks as always. You trully are quick in your answers and fully detailed in explanations :D.

Ty ty ty

Johannes

"How did I get infected?" - "Safe-hex" - Member of UNITE -
Posted Image


#6 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:38 PM

Posted 08 September 2006 - 01:47 PM

You're quite welcome, Johannes.
Usually, when you get the "IPB Image" instead of the picture, it's one of 3 things:
1. Wrong code
2. The image has been removed from the hosting site
3. The image has been moved to a different location/folder at the hosting site
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users