Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

SIlverlight on Firefox / Chrome


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Portoman

Portoman

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 24 May 2017 - 11:30 AM

Hi

 

I'm trying to some online work and I need to install Silverlight. I usually use Firefox, so I installed it. However, the link that I am using to access the online work is still not recognising it as being installed, and without this I can't do the work. So I tried it on Chrome and the same thing happens. So I've had to use IE where Silverlight works, but I'd rather use Firetox. Surely it should be okay on here?

 

Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Tech_Geeker

Tech_Geeker

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Houston
  • Local time:11:36 PM

Posted 25 May 2017 - 12:46 AM

Hi

 

I'm trying to some online work and I need to install Silverlight. I usually use Firefox, so I installed it. However, the link that I am using to access the online work is still not recognising it as being installed, and without this I can't do the work. So I tried it on Chrome and the same thing happens. So I've had to use IE where Silverlight works, but I'd rather use Firetox. Surely it should be okay on here?

 

Thanks

 

Have you installed the plugin? Its compatible with firefox 57+ i guess.



#3 Portoman

Portoman
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 31 May 2017 - 11:29 AM

Well it should be  - i installed it but it the webpage that needs it doest recognise it and asks me to install it again but I then get a message saying it's already installed !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users