Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Weird Proxy Setting Ghost


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 marcpaige

marcpaige

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:houston. tx
  • Local time:02:21 AM

Posted 06 September 2006 - 06:08 PM

I have Avant, but it uses IE's internet settings. In order to access a work portal, I need the proxy setting clear. I do this, go to the portal; no problem. However, something re-checks the proxy and I lose access! I end up clearing it AGAIN and then can connect just fine. I am not a novice, but this has me stumped! :thumbsup:

Any help would be appreciated!

thanks - marc

9/7/06 - UPDATE - Microsoft Live Messenger seems to be the culprit! After clearing the proxy setting in lan settings, I sent a message about this very problem to a friend. The setting returned! After a bit of testing, I determined that that is the only thing that put the proxy back on. Now, what? On the surface, I can't adjust MSN's connection settings to not include the local proxy.

Edited by marcpaige, 07 September 2006 - 11:59 AM.

always remember... "none of us is as stupid as all of us"

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users