Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

weird connectivity issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 volapiik

volapiik

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:53 AM

Posted 03 May 2017 - 03:08 PM

Hi,
After resetting my router Ive noticed a few strange things occurring. Random webpages seem to be stuck on "loading" forever. Also ts3 doesnt connect to any servers anymore not even the public ones. http://pasteboard.co/1GXcrYnfq.png
Also after testing a few things I found something weird. I tried connecting to a japanese vpn (soft ether vpn client) and magically i could connect to all the ts servers. I dont know whats going on so any help would be appreciated.

Edited by hamluis, 03 May 2017 - 07:09 PM.
Moved from Crashes/BSODs to Networking - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Wand3r3r

Wand3r3r

  • Members
  • 2,027 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:53 AM

Posted 04 May 2017 - 03:36 PM

post the results of a ipconfig /all for review.  You may have a invalid dns pointer






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users