Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I've got a problem and nothing is helping


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 HTBeedz

HTBeedz

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:20 AM

Posted 21 April 2017 - 12:14 PM

Running Windows 10 64 bit. The Requested Resource is in Use Error keeps popping up and I already followed the guide on this site. Even when I rename the downloads of rkill, zemana, explorer and tcskills, none of the exe files or zips will work. Chrome also plays a sound clip that's like an old horror movie ( single baby sound, few footsteps, shrill scream, repeat when played again) muted Chrome for now. I know I have a trojan and adware, but now it's the problem of getting rid of it when it won't let me.


Edited by HTBeedz, 21 April 2017 - 12:43 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users