Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Someone Please Help This Is Very Annoying!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Harrybot

Harrybot

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:50 AM

Posted 05 September 2006 - 10:36 AM

OK so the updates for windows popped up on my compuer for a definition update for windows defender, so i install the update and it says the update has been installed and the yellow shield icon in the bottom goes away, about 30 seconds later it comes back and asks me to install the update again and it just keeps doing that every time. Does anyone know about this problem?

(Moderator edit: added topic description. jgweed)

Edited by jgweed, 05 September 2006 - 10:40 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,613 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:11:50 AM

Posted 06 September 2006 - 09:56 AM

Hello Harrybot

Try the suggestions recommended in MS Article ID: 915105
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#3 Harrybot

Harrybot
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:50 AM

Posted 06 September 2006 - 06:09 PM

i got and error message when i ran windows defender that said "Application failed to initialize: 0x800106ba. A problem caused Windows Defender Service to stop. To start the service, restart your computer or search Help and Support on how to start a service manually."

#4 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,613 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:11:50 AM

Posted 12 September 2006 - 08:46 AM

There is some discussion about Application failed to initialize here and here.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users