Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Octet streaming data issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Tradesman

Tradesman

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:just outside london
  • Local time:07:23 AM

Posted 07 April 2017 - 05:11 AM

Hi,

 

Im hoping someone can help me with a data issue i have.

 

I am on 4G wifi and over the last 30 days I have used 140Gig of data.

 

70% of it is by octet streaming - thats a specific as the service provider can be.

 

mobiles are cnnecting via there own data packages.

 

I had a ROKU box which is not on , neither is sky box which is not on the network

 

I have  a laptop ( the one im on ) but i downloaded glasswire and that isnt showing anything like the use that would use 3G a day.

 

xbox live shows a little use but that is outside of the octet streaming issue.

 

ive run glary utlilites and malwarebytes.

 

anyone got any ideas on what might be causing this massive data use



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,395 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:23 AM

Posted 07 April 2017 - 07:32 AM

For Info Only.

 

Louis



#3 Tradesman

Tradesman
  • Topic Starter

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:just outside london
  • Local time:07:23 AM

Posted 03 May 2017 - 12:58 PM

thanks louis ive been trying to fix it but my usage is going off the register so i dont know what can be doing it. EE in the uk have no idea but ackowledge my usage is exceptionally high.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users