Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows install somehow being corrupted


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ZASchwarz

ZASchwarz

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 March 2017 - 01:48 PM

Ok so I just built a new computer my motherboard is a Asrock killer z270 sli/ac with an I7 7700k and my memory is G.skill Ripjaws 4 DDR4-3000 with a Samsung 850 ssd evo. but im doing a fresh install of windows and it keeps installing completely broken. my background fritzing out explorere.exe crashing almost every other click i have tried 3 different windows installs even one where I modified and added all current updates. but no luck I can't get this computer to run correctly I have gone through 2 mother boards and 2 sets of ram and I am getting the same issue. i also currently have 2 gtx980 tis installed maybe that might be an issue I don't know or maybe some bios setting I am missing everything is currently default on this motherboard. I have also run checkdsk and it is indeed saying that windows is broken and it can not repair every time. also occasionally during startup I will get page fault in non paged area blue screen or bad pool caller. 

any and all help is appreciated.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 bwv848

bwv848

    Bleepin' Owl


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 3,024 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:92.96 million miles away from the sun
  • Local time:09:59 AM

Posted 02 March 2017 - 09:45 AM

Greetings,

Please follow these BSOD posting instructions and attach the requested files in your next post.

Thanks.

Useful information!
Please only use the .ZIP compression format, do not use .7z, .rar, etc.!!!


If I do not reply in three days, please message me.
 
BC BSOD Posting Instructions | Carrona BSOD Index | Driver Reference Table (DRT)


#3 Kurt589

Kurt589

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:59 AM

Posted 12 July 2017 - 10:05 AM

Ok so I just built a new computer my motherboard is a Asrock killer z270 sli/ac with an I7 7700k and my memory is G.skill Ripjaws 4 DDR4-3000 with a Samsung 850 ssd evo. but im doing a fresh install of windows and it keeps installing completely broken. my background fritzing out explorere.exe crashing almost every other click i have tried 3 different windows installs even one where I modified and added all current updates. but no luck I can't get this computer to run correctly I have gone through 2 mother boards and 2 sets of ram and I am getting the same issue. i also currently have 2 gtx980 tis installed maybe that might be an issue I don't know or maybe some bios setting I am missing everything is currently default on this motherboard. I have also run checkdsk and it is indeed saying that windows is broken and it can not repair every time. also occasionally during startup I will get page fault in non paged area blue screen or bad pool caller. 

any and all help is appreciated.

Hey man, did you ever find a fix for this?  I have an oddly similar issue to you with the exact same motherboard.  Is the Motherboard corrupt?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users