Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

What's up with the BC forums


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 24,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:53 AM

Posted 28 February 2017 - 01:30 PM

When not logged into the forum no posters or avatars are shown on any forum. When logged in they are. Is it just me? This is on two different computers.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thelittleduck

thelittleduck

  • Members
  • 920 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pond
  • Local time:06:53 AM

Posted 28 February 2017 - 01:42 PM

Same here.



#3 GCro

GCro

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:53 PM

Posted 28 February 2017 - 02:29 PM

Something is going on today in general, not just here. Yahoo mail is providing intermittent error messages instead of showing people their mail & Amazon is experiencing all sorts of problems with their site.



#4 Chris Cosgrove

Chris Cosgrove

  • Moderator
  • 6,912 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Local time:06:53 AM

Posted 28 February 2017 - 06:44 PM

Could stem from a problem Amazon are having -

 

Amazon Web Services is scrambling to recover from a cockup at its facility in Virginia, US, that is causing its S3 cloud storage to fail.

The internet giant has yet to reveal the cause of the breakdown, which is plaguing storage buckets hosted in the US-East-1 region. The malady kicked off around 0944 Pacific Time (1744 UTC) today.

It has led to major websites and services – including Imgur, Medium and the Docker Registry Hub – falling offline, losing images, or left running like treacle. We're also hearing loads of media titles that use S3 to serve pictures, plus Runkeeper, Trello, and Yahoo webmail, are all suffering: basically, this outage has knackered half the internet, it seems, because it all relies on S3 to store data online.

 

Full article -  http://www.theregister.co.uk/2017/02/28/aws_is_awol_as_s3_goes_haywire/

 

Chris Cosgrove



#5 Animal

Animal

    Bleepin' Animinion


  • Site Admin
  • 35,552 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Where You Least Expect Me To Be
  • Local time:10:53 PM

Posted 28 February 2017 - 07:34 PM

Logged in or not I see avatars.

notloggedin.png

The Internet is so big, so powerful and pointless that for some people it is a complete substitute for life.
Andrew Brown (1938-1994)


A learning experience is one of those things that say, "You know that thing you just did? Don't do that." Douglas Adams (1952-2001)


"Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination circles the world." Albert Einstein (1879-1955)


Follow BleepingComputer on: Facebook | Twitter | Google+

#6 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 6,046 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:53 PM

Posted 28 February 2017 - 07:40 PM

same here

 

ywfuei.png


Condobloke ...Outback Australian  fed up with Windows antics...??....LINUX IS THE ANSWER....I USE LINUX MINT 18.3  EXCLUSIVELY.

“A man travels the world in search of what he needs and returns home to find it."

It has been said that time heals all wounds. I don't agree. The wounds remain. Time - the mind, protecting its sanity - covers them with some scar tissue and the pain lessens, but it is never gone. Rose Kennedy

 GcnI1aH.jpg

 

 


#7 CKing123

CKing123

  • Members
  • 1,463 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:British Columbia, Canada
  • Local time:10:53 PM

Posted 28 February 2017 - 09:44 PM

I think it is more to do with the forums than topics. In topics, you can see the profile pictures fine. But in forums, you can't. See this picture (without being logged in)

 

T55nEEQ.png

 

Here is the picture with me being logged in:

 

FzaSCeS.png


Edited by CKing123, 28 February 2017 - 09:47 PM.

If I am helping you and I don't respond within 2 days, feel free to send me a PM

Sysnative Windows Update Senior Analyst 

Github | Keybase


#8 JohnC_21

JohnC_21
  • Topic Starter

  • Members
  • 24,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:53 AM

Posted 28 February 2017 - 09:55 PM

CKing123, that is exactly what I was trying to convey. Thanks.

 

Also, when not logged in the members online list is not shown.


Edited by JohnC_21, 28 February 2017 - 10:15 PM.


#9 JohnnyJammer

JohnnyJammer

  • Members
  • 1,117 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:QLD Australia
  • Local time:03:53 PM

Posted 01 March 2017 - 12:41 AM

Same as CKing, i thought there was a site update because firefox hasnt updated!



#10 Anon.

Anon.

  • Members
  • 141 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:23 AM

Posted 01 March 2017 - 03:42 AM

@ Animal, as CSKing posted, the avatar icons only show up when logged in to the forum. Not when you're logged out seeing as a guest.

 

May well be that the permission has been revoked to access the images for unregistered/guests.


Edited by Anon., 01 March 2017 - 03:44 AM.


#11 devilus

devilus

  • Members
  • 357 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:53 AM

Posted 01 March 2017 - 09:39 AM

When not logged into the forum no posters or avatars are shown on any forum. When logged in they are. Is it just me? This is on two different computers.

+1. Different OS's, browsers with same behaviour.

 

Maybe it's not related to the problem in BC. But last two days some emoticons in gmail/hangouts (PC) aren't being displayed as well.


Edited by devilus, 01 March 2017 - 09:44 AM.

Self-built PC, Lian-Li PC-A70B, GA-EX38-DS5, Intel Core 2 Duo 3GHz, Leadtek 9600GT, Kingston 4GB DDR2, Enermax Galaxy 850W

Selective boot (F12):

Vista Ultimate SP2 32bit, installed 2008, Samsung HD502HJ (500GB, SATA)

Windows 7 Ultimate SP1 64bit, installed 2016, Samsung 850 EVO (120GB, SSD)

Linux Mint 18.3 Cinnamon 64 bit, installed 2018, Intel 320 (120GB, SSD)


#12 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,618 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:53 AM

Posted 01 March 2017 - 02:48 PM

Looking into it. Looks like more than just avatars..missing other stuff too.

#13 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,618 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:53 AM

Posted 02 March 2017 - 01:03 PM

Can everyone confirm if its back to normal now?



#14 thelittleduck

thelittleduck

  • Members
  • 920 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pond
  • Local time:06:53 AM

Posted 02 March 2017 - 01:06 PM

Normal for me.



#15 JohnC_21

JohnC_21
  • Topic Starter

  • Members
  • 24,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:53 AM

Posted 02 March 2017 - 01:07 PM

Back to normal for me. :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users