Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unknown virus infected through Warcraft 3: TFT custom map


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 pricett434

pricett434

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:37 AM

Posted 28 February 2017 - 08:43 AM

Windows 10
Playing Warcraft 3: The Frozen Throne "arcade" mode, map Civilization Wars.

I don't normally play the old WC3 game but I decided to check it out again. After playing a custom map of Civ Wars, I started to watch a movie and then my internet connection became spotty. I restarted my computer thinking it just needed a reset. After it booted back up everything seemed fine, until I opened Warcraft 3 again. When the game launched (in full screen mode), the colors were off and it looked like the video display was trying to do some sort of 3D display. There were double "displays", 1 slightly blue/purple and one slightly red, so it looked like double vision with stereoscopic attributes. The game also had a text box in the bottom right corner that said Warcraft 3: Good, and some other text.

I exited the game and started to search Google for answers. Then I noticed the same display effect happens when I enter fullscreen on anything. I ran AdwCleaner and Malware bytes and came up with nothing.

I can't find any information on this virus or what it is called.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,082 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:06:37 AM

Posted 01 March 2017 - 12:01 PM

have you uninstalled it?

Reset to a restore point prior to the issue.

See...

Restore from a system restore point
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users