Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

port forwading not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 A68

A68

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:24 PM

Posted 25 February 2017 - 03:46 AM

So I have a netgear wne2000v5 router and I have been trying to forward the ports for a team speak 3 server.  I have the ports forward correctly but when I check to see if they show open they always show closed.  I have the update firmware.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Wand3r3r

Wand3r3r

  • Members
  • 2,027 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 25 February 2017 - 01:32 PM

post the results of a tracert yahoo.com for review.  We are looking for other private routers between you and the internet



#3 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,111 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:06:24 PM

Posted 01 March 2017 - 02:55 AM

are they closed (open but no one is listening ) or blocked?

Chad Mockensturm 

Systems and Network Engineer

Certified CompTia Network +, A +





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users