Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Root Directory...eh?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 misty woods

misty woods

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 PM

Posted 02 September 2006 - 10:07 AM

I get this :

This application is currently offline. To enable the application, remove the app_offline.htm file from the
application root directory.

when I try to go on a website I've used for ages. It's not offline as it opens on my sister's pc. I am a tad stupid so could anyone help a lil English lady out please?

Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:12:51 PM

Posted 03 September 2006 - 03:06 AM

Hi misty woods.

Could you give us some more details please.
What appn are you having trouble with?
What website are you trying to access?
What is your operating system? Win98? XP?

The root directory is the hard drive the application is stored on - normally C:

Cheers

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 


#3 misty woods

misty woods
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 PM

Posted 04 September 2006 - 04:54 AM

Hey rowal5555.

Operating system is xp.

The site I'm trying to access is gomusic.ru. It's saved to favourites and was fine until I tried to get on it the other day. Tried accessing it from my sisters pc and it was all working ok. The little message comes up immediately.

Thanks.

#4 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:06:51 PM

Posted 04 September 2006 - 05:02 AM

What browser are you using? Have you updated it and/or changed security settings before this problem began?
Have you added/changed any programs - in particular those involving security, firewall, av ap or anti-malware ap?

Clear the temp files and cookies in your browser and unclick the "work offline" if it is checked.

Let us know.

#5 misty woods

misty woods
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 PM

Posted 05 September 2006 - 04:50 AM

I don't usually do anything to the thing that I don't have to, I get scared and panic!!! However, cleared the files and cookies and must've done something right because I can now get on the site I wanted.

Thank you so much for the advice, it's really good to know you guys are there like little virtual angels.

xxx




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users