Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avast Scan says infected w VBS: Malware-Gen


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 jlwm

jlwm

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:33 PM

Posted 22 February 2017 - 12:41 AM

I've since found out that the problem was with Avast and not an actual infection. Mods may delete.


Edited by jlwm, 22 February 2017 - 05:48 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jlwm

jlwm
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:33 PM

Posted 22 February 2017 - 12:44 AM

Mods, please delete. Thanks.


Edited by jlwm, 22 February 2017 - 05:48 AM.


#3 Jo*

Jo*

  • Malware Response Team
  • 3,445 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Local time:09:33 PM

Posted 22 February 2017 - 06:26 PM

It appears that this issue is resolved, therefore I am closing the topic. If that is not the case and you need or wish to continue with this topic, please send me or any Moderator a Personal Message (PM) that you would like this topic re-opened.

Graduate of the WTT Classroom
Cheers,
Jo
If I have been helping you, and I have not replied to your latest post in 36 hours please send me a PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users