Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

winsock error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 nicovon

nicovon

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:25 AM

Posted 02 February 2017 - 02:28 AM

I'm using a software named "web easy" to create Web sites and publish them. when I try to connect to my hosting provider, the program gives me this error: http://pasteboard.co/th6nqEoOJ.jpg

 

It could be a malware? in this case, the use of RogueKiller could solve the problem?


Edited by nicovon, 02 February 2017 - 02:29 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,727 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:25 PM

Posted 02 February 2017 - 10:16 AM

I do not advise you to run Roguekiller without doing so at the request of a knowledgeable advisor.

 

I am moving your topic to the BC forum where a malware check can be done.  Please...do not submit unrequested data and do not take any unadvised actions.

 

Louis



#3 Guest_Aaron_Warrior_*

Guest_Aaron_Warrior_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 02 February 2017 - 01:19 PM

Errore Winsock. Si prega di riconnettersi y di riprovare

Web Easy

 

 

Translation (from Italian, or some other Romance language):

 

Winsock error. Please reconnect and retry.

 

 

Winsock error. Please reconnect y retrying

 

You could try uninstalling and reinstalling the software.


Edited by Aaron_Warrior, 02 February 2017 - 01:20 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users