Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I know there's something bad on the Laptop, but I cannot seem to find it


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 C*stag

C*stag
  • Topic Starter

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:39 AM

Posted 01 March 2017 - 02:31 PM

Thank you so much!  I will take a look at that.  It's interesting, that once all of those things were gone, my Spybot Search & Destroy which I tried to install and use months ago (but would never update) started to work properly.  I truly appreciate all of your help and patience.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#17 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 52,073 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:12:39 PM

Posted 01 March 2017 - 02:36 PM

You're quite welcome.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users