Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browsers Goes Nuts!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 michgo

michgo

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:38 AM

Posted 30 August 2006 - 02:23 PM

hi

can you help me please?

my internet explorer stop working ----> "iexplor.exe has generated errors and..."

firefox is working but crashes every times after a few minutes...

how to start and figure out the problem?

+ I also get some 0xc0000005's from time to time from different programs including anti spyware trojans ect. softwares that I'm trying to use

thanx

michgo

Edited by michgo, 30 August 2006 - 02:36 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:38 PM

Posted 30 August 2006 - 03:10 PM

Have you updated, and run your antivirus?
Have you done any online virus scans?
Have you run any Spyware/Malware programs?
What Spyware/Malware programs do you use?
Were there any error messages?
If so, what was the exact error message?

See if this helps with your 0xc0000005's:
You receive the Stop error "Stop 0x05 (INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT)" in Windows XP Service Pack 2 or Windows Server 2003
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users