Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google Chrome Not loading after un-install


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 bdnh85

bdnh85

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 12 January 2017 - 07:45 PM

I was experiencing troubles with Google Chrome and had to un-install it and re-install it. When I install it nothing loads.

 

My Computer Specs:

 

- Windows 10

 

-Intel Inspiron 3650

 

- i5

 

- Only virus protection I have on my computer is Norton and never had problems before. I have a screen shot of my problem but I cannot find where to upload the picture on here.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Xoctane

Xoctane

  • Members
  • 114 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:16 PM

Posted 12 January 2017 - 08:58 PM

Upload it to http://www.imgur.com and post the URL you are given.



#3 bdnh85

bdnh85
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 12 January 2017 - 10:04 PM

Upload it to http://www.imgur.com and post the URL you are given.

I got this: You are not allowed to use that image extension on this community.



#4 Xoctane

Xoctane

  • Members
  • 114 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:16 PM

Posted 13 January 2017 - 01:26 PM

Use the Snipping Tool. Press Start, and type "Snipping" to get to it. Select what you want to capture then save as a JPG.



#5 bdnh85

bdnh85
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 13 January 2017 - 01:45 PM

OK I have it saved to JPG now how do I post it here?



#6 bdnh85

bdnh85
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 13 January 2017 - 01:48 PM

http://imgur.com/a/RyEkv



#7 taylor1277

taylor1277

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 14 January 2017 - 11:47 PM

sounds like to me Google Chromeeees are on vacation, i have benn havcing problems just like everyone else is talking about. emailed Google, still waiting for response.

#8 bdnh85

bdnh85
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 19 January 2017 - 09:46 AM

It's been almost a week and have not received additional help.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users