Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Netgear Prosafe Quad Wan Gigabit Ssl Vpn Firewall (srx5308) IPsec vpn help


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ET7Javion

ET7Javion

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:53 AM

Posted 10 January 2017 - 09:51 AM

I am trying to setup a vpn from one of my clients to allow us to get a new machine that we are setting up on their network so we can download necessary files from their server.

I looked up a couple guides and configuration then began to configure the VPN. I also installed the vpn client for netgear to make sure that it will work correctly.

The problem I am running into is when I go to create the tunnel it seems all the authentication is correct that doesn't fail but the tunnel doesn't open wehn i try to connect from the new machine.

When I look at the netgear prosafe vpn status it says IPsec SA established from this point I am stuck I check the configurations everything matches up.

Any help or insight will be appreciated and thank you in advance

 


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users