Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Flickering mouse on HP Envy m6 (windows 10)


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 nikkoTX

nikkoTX

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 02 January 2017 - 03:03 PM

It started recently after several updates went through. Attempted to correct the issue with known methods - uinstalled iCloud, dissabled Windows reporting service. Rolled it back to the date prior to updates as well - no change. Please, help.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 opera

opera

  • Members
  • 966 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:03 AM

Posted 03 January 2017 - 01:32 AM

Does a wired mouse work okay?



#3 nikkoTX

nikkoTX
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 03 January 2017 - 10:21 AM

Tried both - wired and wireless with the same flickering effect.



#4 opera

opera

  • Members
  • 966 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:03 AM

Posted 03 January 2017 - 02:58 PM

See here, hopefully it may help

 

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Software-and-How-To-Questions/Cursor-Flickering-in-Windows-10/td-p/5176069



#5 nikkoTX

nikkoTX
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 03 January 2017 - 04:43 PM

I've ran across that message, thank you. Ended up removing SimplePass completely - looks promising. Will update.



#6 nikkoTX

nikkoTX
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 04 January 2017 - 06:52 PM

The issue was resolved by completely removing the SimplePass (without even registering the fingers). So far so good. Thank you opera!



#7 opera

opera

  • Members
  • 966 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:03 AM

Posted 05 January 2017 - 01:17 AM

Glad to hear you got it sorted nikkoTX :)



#8 nikkoTX

nikkoTX
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:03 PM

Posted 05 January 2017 - 08:45 AM

second day - no issues, wonder if it comes back after re-isntalling SimplePass (if I need to use a fingerprint login)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users