Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

[Help pls] Particular website is not opening in any browser


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Sun11

Sun11

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:43 AM

Posted 02 January 2017 - 12:52 AM

Hello Members,

 

I am new here. I searched whole net about the this kind of problem, tried ipconfig like comment. But nothing worked. I found this forum from google. Hope you can help me.

 

www.thebot.net I can not open this site with any browser on desktop also in my laptop. But I can open it from my android device. In case of laptop and desktop both are having windows 7 & kaspersky internet security 2015.

 

I tried disabling the Kaspersky then tried to open the site. But its not working. 

I tried disabling proxy settings from internet security its still not working.

I tried ipconfig / dnsflash cmd comment still not working. 

I tried windows TCP/IP resetting application its still not working.

 

I opened command promt & typed ping www.thebot.net - it shows me "request timmed out"

 

I am totally clueless please help me to solve this problem.

 

Thank you in advance

Regards

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CyberSec_ET

CyberSec_ET

  • Members
  • 151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Forestville California
  • Local time:12:13 PM

Posted 02 January 2017 - 01:21 AM

Hello Members,

 

I am new here. I searched whole net about the this kind of problem, tried ipconfig like comment. But nothing worked. I found this forum from google. Hope you can help me.

 

www.thebot.net I can not open this site with any browser on desktop also in my laptop. But I can open it from my android device. In case of laptop and desktop both are having windows 7 & kaspersky internet security 2015.

 

I tried disabling the Kaspersky then tried to open the site. But its not working. 

I tried disabling proxy settings from internet security its still not working.

I tried ipconfig / dnsflash cmd comment still not working. 

I tried windows TCP/IP resetting application its still not working.

 

I opened command promt & typed ping www.thebot.net - it shows me "request timmed out"

 

I am totally clueless please help me to solve this problem.

 

Thank you in advance

Regards

 

 

I was able to opened it using Chrome on my desktop



#3 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 6,107 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:13 AM

Posted 02 January 2017 - 01:29 AM

G'day Sun11, and Welcome to BC....................... :welcome:  !!

 

Which browser are you using ?....Edge, chrome, Firefox...,etc etc??

 

 

Are all other websites opening as normal  ??

 

Any other abnormalities showing up ?


Condobloke ...Outback Australian  fed up with Windows antics...??....LINUX IS THE ANSWER....I USE LINUX MINT 18.3  EXCLUSIVELY.

“A man travels the world in search of what he needs and returns home to find it."

It has been said that time heals all wounds. I don't agree. The wounds remain. Time - the mind, protecting its sanity - covers them with some scar tissue and the pain lessens, but it is never gone. Rose Kennedy

 GcnI1aH.jpg

 

 


#4 NickAu

NickAu

    Bleepin' Fish Doctor


  • Moderator
  • 13,700 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:127.0.0.1 Australia
  • Local time:06:13 AM

Posted 02 January 2017 - 01:39 AM

I suspect  your IP is banned. This may be thru no fault of yours. Are you a member there? Have you been banned for some reason?

 

 

But I can open it from my android device.

I bet your Android device has a different Ip address.

 

If you are a member there can you log in with your ID? If you can you should contact the administrator and explain your situation.

 

It may be that your ISP is blocking the site.



#5 shadow_647

shadow_647

  • Banned
  • 1,430 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:13 AM

Posted 02 January 2017 - 02:02 AM

No problem going to the site here, btw place looks like a hacker forum lol anyways.

 

Try this if you want https://www.startpage.com/

 

https://ixquick-proxy.com/do/spg/proxy2?ep=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&epile=4q6n41784r7n41784q4449774r6p38344q7935725n586o3q&edata=b3de8b5b25c541d7eb0be4b45add26bd&ek=64485n736532707756457050556o45694930516s63444r4o5379526r4r47787455534r386357526r&ekdata=186adc85555596f3ab78c17404d91280

 

Startpage has free proxys to view sites, try that and see if you can connect.



#6 Sun11

Sun11
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:43 AM

Posted 02 January 2017 - 09:58 PM

Hi All,

Thank you for your reply. 

It was not openning for any browser, I tried google chrome, Mozilla. I was using Wireless Wifi network. I was not banned member, There was another site where I was having same issue. 

But good news is today morning, I am now able to open the site. So problem solved.

 

Regards



#7 shadow_647

shadow_647

  • Banned
  • 1,430 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:13 AM

Posted 03 January 2017 - 01:10 AM

Odd, something like happened to me too some days ago, my dns server i was using went full retard on me and started blocking all kinds of things, don't know why it got hyper on that topic but i just changed dns servers and it was problem solved.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users