Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New to the forum, saying hello


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Ccrc420

Ccrc420

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 15 December 2016 - 11:52 AM

Hey all
New here, and problems, I got em. 3 laptops and two smart phones. My fault, recently moved, had a private statilite internet connection at the old place. New place had internet included, pass word protected LAN. Not very protected, didn't reconfigure the security or add any other protection. Should have known better. Well we got some person, program, put some remote access on, and basicly locked me out of the controls to disable it. Just for starters. I seen a post here with similar characteristics, so Hopeing for some help.
All that aside, hi.
Charlie

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Chris Cosgrove

Chris Cosgrove

  • Moderator
  • 6,904 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Local time:04:24 AM

Posted 16 December 2016 - 07:03 PM

Welcome to BC and I hope you get this problem sorted !

 

Chris Cosgrove






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users