Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Issue with chromebook


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 lonnie0000

lonnie0000

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:45 AM

Posted 30 November 2016 - 03:22 AM

I've been having a problem with my chromebook... where if I move it from one place to another, I usually lose my internet connection.  I then end up having to sign out and power off the chromebook.  Otherwise it won't let me connect the chromebook back to my wifi without doing that.  My windows based computers don't have this same problem by the way.  This is a rather annoying issue and it can boot me off of my wifi connection by barely lifting the chromebook off of my lap.  It seems that this has been a common problem with chromebooks over the years from what I've heard.  I've tried various things to help with this that I had read before, but nothing seems to work.  Do you have some suggestions?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 MadmanRB

MadmanRB

    Spoon!!!!


  • Members
  • 3,275 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:No time for that when there is evil afoot!
  • Local time:10:45 AM

Posted 01 December 2016 - 03:46 AM

Hrm, make and model?

 

Not all Chromebooks have this issue (the one my mom uses is very good) so best to check what you are using


You know you want me baby!

Proud Linux user and dual booter.

Proud Vivaldi user.

 

xu847p-6.png


#3 lonnie0000

lonnie0000
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:45 AM

Posted 11 December 2016 - 09:42 PM

Hrm, make and model?

 

Not all Chromebooks have this issue (the one my mom uses is very good) so best to check what you are using

 

Thanks for the reply.  It's an HP chromebook 14 -q070nr.



#4 MadmanRB

MadmanRB

    Spoon!!!!


  • Members
  • 3,275 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:No time for that when there is evil afoot!
  • Local time:10:45 AM

Posted 11 December 2016 - 09:49 PM

Huh, similar to my moms but she has no issues

did you try troubleshooting on the chrome forums?

 

https://productforums.google.com/forum/#!home

 

Seems to be one of those YMMV scenarios (your mileage may vary)

 

Still good you asked here, I personally may not be able to help but that doesnt mean that others cant.

Knowing your model is good so you can use it to aid you


Edited by MadmanRB, 11 December 2016 - 09:55 PM.

You know you want me baby!

Proud Linux user and dual booter.

Proud Vivaldi user.

 

xu847p-6.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users