Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Experiencing Many Problems Before and After Reset


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Awsomethesecond

Awsomethesecond

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 06:26 AM

So a day ago i reset my computer because it would net let me update things and some other things. Im usually very secure i have Avast premiere, and Malwarebytes. I doubt im infected, because i just reset my hard drive, but in Google Chrome and even Edge when i search something the page goes blank, then after trying a few times it works, but then clicking on a result, the page will go blank. Also, i have been trying to download things like directx because i cant run my games because im missing dlls, and its saying its missing a cabinet file. Also, trying to download other things, and it doesnt work if it does download, or it says its corrupted and wont open, i really dont feel like resseting again, but i will if i must.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:12:00 PM

Posted 20 November 2016 - 09:54 AM

Is this a fresh installation or a upgrade?

 

What is the make and model of this computer?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:01 AM

Is this a fresh installation or a upgrade?
 
What is the make and model of this computer?

Fresh installation of the same version of windows i already have, but i completely reset it

ASUS K501lX-EB71
Intel core i7 5500U
GTX 950m
8gb ram
256gb ssd
500gb hard drive

Edited by Awsomethesecond, 20 November 2016 - 10:02 AM.


#4 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:04 AM

I reset it from the settings on Windows 10 btw.

#5 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:12:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:17 AM

Did you install the chipset drivers after the fresh installation?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#6 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:18 AM

As far as i know i only installed the intel drivers from intel drover update utility and geforce drivers

Edited by Awsomethesecond, 20 November 2016 - 10:20 AM.


#7 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:12:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:25 AM

Did you use the installation disc that came with the CPU?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#8 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:32 AM

Did you use the installation disc that came with the CPU?


Its a laptop

#9 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:37 AM

It's pretty much just Chrome right now, i will try reinstalling soon, although it was happening in Edge too.

Edited by Awsomethesecond, 20 November 2016 - 10:38 AM.


#10 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:12:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:46 AM

How are you connecting online?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#11 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:47 AM

How are you connecting online?


Wifi
The router/modem is in the same room

#12 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:10:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:53 AM

Can you try Repair Install of Windows 10 this process will keep your personal files, settings and installed third party applications.


Posted Image


#13 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 10:56 AM

Can you try Repair Install of Windows 10 this process will keep your personal files, settings and installed third party applications.


Ok i will try now

#14 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 11:13 AM

Ok, so it was not letting my select to keep, so i aborted it, through the media creation tool. Its acting fine right now my computer

#15 Awsomethesecond

Awsomethesecond
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:00 PM

Posted 20 November 2016 - 11:31 AM

Just started happening again, im gonna try resetting my internet

EDIT: Did not help :( Still happening i think it may have to do with my network, but its working fine on my ps4 and phone :/

Edited by Awsomethesecond, 20 November 2016 - 11:43 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users