Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Video and Sound not working


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Bobang

Bobang

  • Members
  • 58 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:00 PM

Posted 09 November 2016 - 07:40 PM

Viewing a video or movie falters intermittently - no sound and the picture gets heavily chopped up or gets covered with grey screen, but it then regains itself and continues to play until the next one. Each time this lasts from 5 to 8 seconds, but sometimes up to 20 seconds before coming back.

 

Used to usually crash, but lately it has stabilised somewhat. The behaviour is same on VLC Player, Windows Media Player and also the Movies & TV App.

 

Device Manager/Sound/Game Controller using High Definition Audio Device and Intel Display Audio. All drivers up to date.

 

Does not react to Power Settings for Sleep and Hibernate (goes to sleep, but unable to get back).

General Boot and Access time about 3 min. 30 secs.

System about 6 weeks young with latest updates and drivers.

 

Any ideas how to fix this very irritating behaviour?

 

Windows 10 Pro version 1607 - Anniv. Update

Intel 6600k integrated graphics HD 530 DIV X 12 

Asrock 110M

8GB RAM

 

Bobang

 

 

 

 

 


Bobang

in all things be men


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users