Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Strange Errors in Reliability Report


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Msradell

Msradell

  • Members
  • 116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:26 PM

Posted 02 November 2016 - 11:40 AM

Looking at the reliability report on my Windows 10x64 Pro machine there are some strange items showing up in it.  Every day I'm seeing multiple "Intel System Users Report, stopped working" errors occurring.  They normally start between 6 AM and 8 AM.  Sometimes I only get 3 or 4 other times I get quite a few more.  Later in the day they stop occurring.

 

I'm attaching a screenshot from the Reliability History display. By the way, I know the cause of the Autodesk error.

 

What's causing this and how do I get rid of it?

Attached Files


Edited by Msradell, 02 November 2016 - 11:41 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Msradell

Msradell
  • Topic Starter

  • Members
  • 116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:26 PM

Posted 04 November 2016 - 10:09 PM

Anybody have any ideas?



#3 FreeBooter

FreeBooter

  • Members
  • 3,137 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Turkey - Adana
  • Local time:06:26 AM

Posted 04 November 2016 - 11:55 PM

Don't worry about errors if you are having no system problem.


Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users