Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Default Browser keeps opening new windows and redirecting tabs


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 akujy

akujy

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:59 PM

Posted 19 October 2016 - 07:28 PM

So the problem started at September 26. My Default Browser (Chrome) began opening new windows randomly, all of them opened in Google's home page (my default home page) and all the tabs I open also redirect there. Any other browser I use also redirects the tabs to the home page but does not open new windows, only the default one does. I've tried everything, every single program to remove malware and such I can remember (malwarebytes, hitmanpro, zemana, ADWcleaner, you name it, I tried it.) I installed and uninstalled Chrome (the browser where the problem started), re synced it, reset it to factory settings...reset my modem, nothing works and the problems keeps happening. Google Forums haven't given any response that helps so far. Either my Google Chrome is infected or the problem may have reached the BIOS since it persisted after I formated my Hard drive, and changed the hard drive from my laptop and not even that worked as the problem returned. What should I do?

 

The hard drive I had when this started had Windows 7 home premium, i formatted it and reinstalled windows, and the problem came back. I changed for my original hard drive that has windwos 10 pro and the problem is there. So what I think (since I tried another computer on my internet and I didn't sign in my google account and had no problems) is that it's either my google account that is infected or the problem may have reached the Bios. What can I do? I would please appreciate any help you can give me.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 akujy

akujy
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:59 PM

Posted 20 October 2016 - 04:43 PM

Sorry, forgot to add the attachments, here they are.

 

 

Attached Files



#3 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 39,528 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:12:59 PM

Posted 21 October 2016 - 01:11 PM

Hello, Welcome to BleepingComputer.
I'm nasdaq and will be helping you.

If you can please print this topic it will make it easier for you to follow the instructions and complete all of the necessary steps in the order listed.
===

Remove this tool bar via the Control Panel > Programs > Programs and Features.
Panda Security Toolbar (HKLM-x32\...\pandasecuritytb) (Version: 4.3.1.15 - Panda Security and Visicom Media Inc.)
===

Press the windows key Windows_Logo_key.gif+ r on your keyboard at the same time. This will open the RUN BOX.
Type Notepad and and click the OK key.
Please copy the entire contents of the code box below to the a new file.
 
start


CreateRestorePoint:
EmptyTemp:
CloseProcesses:

BHO: Skype Click to Call for Internet Explorer -> {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} -> C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer x64\skypeieplugin.dll => No File
BHO-x32: Skype Click to Call for Internet Explorer -> {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} -> C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll => No File
Handler: skypec2c - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll No File
CHR Extension: (Pagamentos via Chrome Web Store) - C:\Users\André Raimundo\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda [2016-10-20]
CHR Extension: (Chrome Media Router) - C:\Users\André Raimundo\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pkedcjkdefgpdelpbcmbmeomcjbeemfm [2016-10-20]
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [fheoggkfdfchfphceeifdbepaooicaho] - C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor\McChPlg.crx <not found>
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl] - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\ChromeExtension\skype_chrome_extension.crx <not found>
S2 ZAMSvc; "C:\Program Files (x86)\Zemana AntiMalware\ZAM.exe" /service [X]
S3 MBAMSwissArmy; \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\MBAMSwissArmy.sys [X]
U5 REALPLAYERUPDATESVC; no ImagePath
S1 ZAM; \??\C:\WINDOWS\System32\drivers\zam64.sys [X]
Task: {372FE8B8-A88B-4EE8-A29D-45A75AD7ABAE} - \OfficeSoftwareProtectionPlatform\SvcRestartTask -> No File <==== ATTENTION
C:\Users\André Raimundo\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda
C:\Users\André Raimundo\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pkedcjkdefgpdelpbcmbmeomcjbeemfm

End
Save the file as fixlist.txt in the same folder where the Farbar tool is running from.
The location is listed in the 3rd line of the Farbar log you have submitted.

Run FRST and click Fix only once and wait.

Restart the computer normally to reset the registry.

The tool will create a log (Fixlog.txt) please post it to your reply.
===

Reset Chrome...
Open Google Chrome, click on menu icon google-chrome-setting-icon.png which is located right side top of the google chrome.
 
Click "Settings" then "Show advanced settings" at the bottom of the screen.
 
Click "Reset browser settings" button.
 
Clear your cache and cookies
https://support.google.com/chromebook/answer/183083?hl=en

Restart Chrome.
===

Please post the Fixlog.txt and let me know if the problem persists.

#4 nasdaq

nasdaq

  • Malware Response Team
  • 39,528 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Montreal, QC. Canada
  • Local time:12:59 PM

Posted 27 October 2016 - 10:15 AM

Due to the lack of feedback, this topic is now closed.

In the event you still have problems, please send me or any Moderator a Private Message and ask them to reopen this topic within the next 5 days.

Please include a link to your topic in the Private Message. Thank you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users