Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

How slow can I go..2


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jcfvoygr

jcfvoygr

  • Members
  • 135 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Americas
  • Local time:01:31 AM

Posted 06 October 2016 - 10:17 PM

the same machine with a slightly different problem.  it wont let me open google chrome and it give me this message when i try to use IE:

 

Turn on TLS 1.0, TLS 1.1, and TLS 1.2 in Advanced settings and try connecting to http://go.microsoft.com again. If this error persists, it is possible that this site uses an unsupported protocol. Please contact the site administrator.

 

its running quite a bit slower and my Windows 10 search engine at the bottom of the page wont let me type into it.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users