Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Server not found" "504 Gateway timeout" and websites loading in mobile mode


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dave_van_damn

dave_van_damn

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:15 AM

Posted 04 October 2016 - 07:17 AM

Hello,

 

I'm running Windows 8.1 on my laptop. I have Firefox, Pale Moon and Chrome browsers and they exhibit intermitant problems when loading websites. I frequently get "Server not found" "Bad Gateway" and some messages about DNS. I'm using a wireless router but the rest of the laptops in my house don't show any of these problems. Furthermore, I've tried this laptop on other networks and it's fine! Anyone know what's wrong?

 

Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users