Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Video playback isn't smooth (locally or on internet)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NeedAFix_

NeedAFix_

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:14 AM

Posted 02 October 2016 - 02:07 PM

It reminds me a little of vhs tapes when you have tracking issues or whatever they're called. It's happening both locally and when streaming from internet. I recently reinstalled windows 7, this is where this problem started(although, I seem to recall I may have experienced this problem occasionally before, but never for long) Anyway, device manager said I had 'Standard VGA graphics adapter' so I thought that was the issue and installed the approprite driver update (Intel® HD Graphics latest version) thinking that would sort the problem, but nope, still happening. Any ideas?



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users