Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please, Please Help! Back To A Horrible Mess!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MrClose

MrClose

  • Members
  • 176 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia
  • Local time:05:27 AM

Posted 28 September 2016 - 04:45 PM

I have no descriptive title.
What kind of a title could describe This!?

Some background.

When I first purchased this pc it came with windows 10.
(six months ago)
When I did the first boot to desktop the desktop was horrible!

The background was blurry and the colors on the desktop, the task bar and on every internet page were terrible.

Sign in boxes were colored where they should have been white and you couldn't read the writing/fonts within the boxes.

I sat and experimented for two days, trying to get a normal setting!
Nothing worked until, by accident I came upon something in the display.

I changed the settiing from a high number to a lower number and .. just like that, everything was normal!

Here is why I am so D@*m upset!
Last night the pc shut down and started updating.
The screen kept changing colors and the message that the pc would shut down and restart numerous times was displayed.

It took at least a half hour to update and when it did .. I am back at everything being messed up like it was when I first started out!!

I suspect that these @ZZ-holes at microsoft forced a windows 10 upgrade on my pc when I didn't need one.
I already had widows 10!


Not only that, I wanted to do a restore and guess what .. the restore had been shut off and there were no restore points to return to even though I had numerous restore points before this 'upgrade'?

I have no idea where or how I made the changes from last time because I was just lucky.
Changing the DPI does nothing and if I remember, the last time .. when I fixed the problem, the box that I changed had to do with DPI or D something!

Before you ask, a screen shot wont help you to see the problem because on a normal pc, the screen shots look normal.
(I went through all of that the last time)

I have 'captured' the updates that it says I have installed within the last few days.
I haven't seen any update action today even though all of them are listed as today .. Except the one at the bottom?

Is That the update that messed me up from last night and can I remove it?
33lftyr.jpg

I Need Help!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 OldPhil

OldPhil

    Doppleganger


  • Members
  • 4,131 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:05:27 AM

Posted 28 September 2016 - 06:52 PM

Being a new machine likely it has a recovery partition, do a search with make & model to see if there is info posted.  Many will revert to factory spec with just a few key strokes.  There is a discussion in the 10 forum, http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/626819/kb3189866/


Honesty & Integrity Above All!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users