Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ram Not Running At Proper Speed....


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 xtatik222k

xtatik222k

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:08 AM

Posted 20 August 2006 - 04:59 PM

hey everyone. Recently purchased a new computer with ddr2 installed. pc 4200, which is supposed to be running at 533 mhz, or so I'm told. Yet every benchmarking prog I have used says my ram is running at 233 mhz!!! Any ideas what's going on here?
Thanks,
Jack

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:04:08 AM

Posted 21 August 2006 - 12:58 PM

Is all the ram you have installed the same specs?

What programs have you used to determine the speed?

If you do not already have Everest, download V1.51 from oldversion.com

open it and look in the spd section
What does it say about each stick of ram?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users