Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Windows Audio Endpoint Builder Trouble

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 roguehamster2073


  • Members
  • 1 posts
  • Local time:07:53 AM

Posted 20 September 2016 - 03:23 PM

My audio wont start, so I reinstalled, disabled, and enabled, but didnt work.


I went to services.msc, and saw:



The problem is windows audio is dependant on AudioEndpointBuilder, but Audio Endpoint Builder wont start. When I try to start it, I get an error: (Image is attached)



How do I fix this please?

Attached Files

  • Attached File  Capture.PNG   16.88KB   0 downloads
  • Attached File  3.PNG   3.38KB   0 downloads
  • Attached File  2.PNG   8.56KB   0 downloads

Edited by roguehamster2073, 20 September 2016 - 03:28 PM.

BC AdBot (Login to Remove)



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users