Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

ms 2007 installation error


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 palmac48

palmac48

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:29 AM

Posted 05 September 2016 - 12:34 PM

hi experts.

I am running a Windows 7 professional, 32 bit operating system and the problem is that on installing ms office 2007 half way,
it displays this error message,

"Setup cannot find publisher.en-us\pub LR.cab browse to a valid installation source".

please, anyone with technical know how of this kind of problem may help me out, I will greatly appreciate.

 

Mod Edit:  Merged topics on same issue - Hamluis.


Edited by hamluis, 07 September 2016 - 02:43 PM.
Moved from All Other Apps to Business Apps - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,265 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:12:29 PM

Posted 05 September 2016 - 01:12 PM

MS Community Post

 

Another Approach

 

Louis



#3 m_sabbir

m_sabbir

  • Members
  • 43 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:29 PM

Posted 07 September 2016 - 01:58 PM

WHEM  I INSTALL MICROSOFT OFFICE IN WINDOWS SEVEN INSTALL PROGRESS DESAPER .!!!!!!

WHAT CAN I DO PLEASE HELP ME.............................

BEST REGARDS TO YOU.



#4 m_sabbir

m_sabbir

  • Members
  • 43 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:29 PM

Posted 07 September 2016 - 02:05 PM

ANY BODY HELP . I ALREADY FACEING IT.....................................



#5 mario909

mario909

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:29 AM

Posted 07 September 2016 - 02:17 PM

I don't understand why some programs act like that sometimes. Try booting up into safe mode and then try installing....See if that works.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users