Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Clone problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 durkinjt

durkinjt

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:47 PM

Posted 03 September 2016 - 11:40 AM

I just bought a 1T HD to install on my Dell E6510 i7 8 G laptop, I wanted to clone from the original drive, I used both Aconis and Aoemi, using  a dvd power supply and dvd attachment, the new disk is recognized by the computer, but not in the clone programs? Any help appreciated.  



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 24,437 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:47 PM

Posted 03 September 2016 - 12:07 PM

I do not understand what the DVD attachment is used for. How are you attaching the 1TB drive to the computer for cloning? To clone a drive on the laptop I would have used a USB adapter attached to the 1TB drive and cloned the drive in Windows. I just posted an example of the adapter on Ebay. You may have a local source.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users